Zodiaka zīmes, kas var satikt mīlestību Jaungada vakarā

Gada burvīgākā nakts ir sagatavojusi romantisku pārsteigumu vairākām Zodiaka zīmēm uzreiz.

Astrologs pastāstīja, kam vajadzētu sagatavoties liktenīgai tikšanās reizei mēneša beigās.

Zivis

Ūdens stihijas pārstāvji pēdējā laikā ir apturējuši savu personīgo dzīvi, taču liktenis jau pavisam drīz atradīs jūsu izredzēto. Jūs uzreiz sapratīsiet, ka esat satikuši “savu” cilvēku. Visticamāk, saņemsiet pēkšņu ziņu vai notiks nejauša tikšanās kopīgu draugu kompānijā. Neatsakiet ielūgumus Jaungada vakarā, tas var būt gada nozīmīgākais brīdis.

Dvīņi

Vēl viena aizņemta zīme šogad, kas netērē daudz enerģijas otrās pusītes meklējumiem. Nu Visums ir gatavs burtiski iemest cilvēku, ar kuru, visticamāk, pavadīsi visu nākamo gadu. Jūsu dvēseles radinieks tevi gaida starp tuviem paziņām, un tu pat neesi nojautis, ka šī persona ir iemīlējusies tevī. Esi uzmanīgāks pret domubiedriem, kuri izrādīs īpašu interesi par tevi Jaunā gada svētku laikā – tas nav tāpat vien.

Lasi vēl: “Vai tu joprojām mani mīli?”: 3 jautājumi, ko cilvēki ar zemu pašapziņu uzdod attiecībās

Lauva

Spilgtais un reizēm nekaunīgais Lauva šajā Jaungada naktī būs, kā saka, uz zirga – tevi apsveiks cilvēki, kurus tu pat nepazīsti, nemaz nerunājot par draugiem, kuri tevi aicinās uz ballītēm. Astrologs iesaka tev rūpīgi pārdomāt un doties tur, kur tev liek intuīcija, jo šajā vietā tevi gaidīs kāds īpašs cilvēks. Zvaigznes ir sagatavojušas pārsteigumu tavai sirdij.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment